Toys!

Net zoals lustverhogende producten kunnen erotische speeltjes je liefdesleven een enorme boost geven. Verras je partner met het paradepaartje van ILelle.nl, het vibrerende condoom! Voor slechts 10 euro brengen de trillingen je partner en jezelf naar een ongekend hoogtepunt. ILelle.nl heeft kan je ook exclusieve toegang geven tot de online database van Move2Sex. Daar is een enorme collectie foto's en filmpjes te kijken waarbij je je vingers kunt aflikken.Producten in de categorie Toys

Vibrex
Vibrex is een condoom met mini vibrator. De hoogfrequente trillingen zorgen voor een ongekend genot bij man en vrouw. Vrouwen zullen niet alleen sneller maar ook vaker en veel heftiger klaarkomen. Mannen zullen merken dat hun penis harder wordt en langer stijf blijft. Stellen die Vibrex gebruiken verklaren dat hun sexleven intenser, leuker en geiler is geworden. Zij verklaren dat de vrouw veel sneller klaar komt en ook vaker een orgasme krijgt.

Vibrex is eenvoudig samen met het condoom over de penis aan te brengen waardoor u dus niet alleen safe maar ook extra lekker bezig bent! De trilfunctie zorgt voor een lekker gevoel op de penis, en bij de vrouw wordt de clitoris extra gestimuleerd. De Vibrex kan zo geplaatst worden zodat het vooral de clitoris extra zal stimuleren.

Nu voor: € 10,00Drug Tester THC
Door middel van deze unrinestest kan op een eenvoudige manier getest worden op het al dan niet aanwizig zijn van THC in de urine. THC is de werkzame stof die zich in cannabis bevindt. Uitslag na 5 minuten.
Nu voor: € 21,50Jumbo Thai Beads
Deze anaal balletjes breng je in tijdens het voorspel in de anus of van je partner en trekt ze eruit vlak voor dat je klaarkomt. Je zult merken dat hierdoor het orgasme nog veel heftiger en intenser wordt. Lengte 27,5 cm de kogels zijn 5 x 2,5 cm 5 x 2 cm. Kan zowel vaginaal als anaal gebruiktNu voor: € 13,00Move2Sex
Een, twee of drie maanden toegang tot de exclusieve online database van Move2Sex! Zoveel geile video's dat je oren en ogen te kort komt. 100% puur genieten! De nieuwste en heetste online video's die op het ogenblik op internet te vinden zijn. Zoek niet verder, maar geef je op en begin met genieten.
Nu voor: € 12,00