Lustverhogend!

Wie weet het niet?! Een goed liefdesleven is heel belangrijk in een relatie, laat staan in een one night stand. Soms is het spannend om wat te experimenteren. Een paar druppels van de Spaanse Vlieg of misschien wel van de Sexpotion. Alles is mogelijk. Geef je over en laat je met deze supplementen naar een hoger erotisch niveau leiden. Het zijn 100 % natuurlijke producten die met een krachtige werking je liefdesleven stimuleren.
Producten in de categorie Lustverhogend

Spaansevlieg
Gebruikers zeggen dat Spaansevlieg het beste lustopwekkend middel van dit moment is. Je raakt ontremd en wordt gevoeliger voor sexuele toenadering. Het werkt door het behoorlijk prikkelen van het slijmvlies van de geslachts organen. Bij mannen veroorzaakt dit een langdurige erectie en bij vrouwen een gezwollen clitoris.

Spaansevlieg is een reukloze en smaakloze vloeistof dat in een klein flesje wordt geleverd. Enkele druppels zijn vaak al genoeg om de liefde aan te wakkeren. Enkele minuten na inname ervaart de gebruiker een aangenaam warm gevoel in de onderbuik en de gebruiker wordt overwelmd door een heerlijk gevoel van liefde.

Nu voor: € 25,00Sexpotion 69
Enkele druppels van dit liefdes elixer zal haar in vervoering brengen. Een ongekende opwinding zal zich meester maken van haar lichaam en de brand in haar schoot kan slechts door jou worden geblust. Sexpotion 69 spray is verkrijgbaar in een handig zakformaat (15 ml).Nu voor: € 21,50Spermsweeter
Spermsweeter druppels zijn speciaal ontwikkeld om te zorgen voor een betere smaak en een verbetering van de kwantiteit van je sperma. Spermsweeter is een sterk geconcentreerde smaakstof die direct wordt opgenomen in het vocht van de zaadblaasjes en de prostaat. Naast het verbeteren van de smaak van sperma verhoogt Spermsweeter ook de zaadproductie.

Spermsweeter zorgt voor een zachte licht zoete smaak. Vrouwen beschrijven het sperma van hun partner nadat deze Spermsweeter heeft gebruikt als “een prettige bloesemachtige smaak die sterk lijkt op een zoete oosterse thee.”

Nu voor: € 24,95Rush
Rush Poppers is een 100% natuurlijk voedingssupplement dat u in korte tijd sterk sexueel prikkelt. De werking van Rush Poppers is snel, heftig en van korte duur. Meestal worden poppers vlak voor een orgasme ingeademd. Al is de smaak vreemd, je krijgt er wel een heftig gevoel van. Een orgasme wordt daardoor een kosmische ervaring.

Doordat Rush Popper de kringspier van de anus ontspant wordt het veelvuldig gebruikt bij anale sex en is daardoor bijzonder populair geworden in homokringen. Rush-Popper is een legale op natuurlijke ingrediŽnten gebaseerde Popper. Velen gebruiken deze legale popper om tijdens het feesten in een lekkere opgewonden partyroes te raken.

Nu voor: € 29,50Producten in de categorie Lustverhogend

.Rush - deze poppers zorgen voor een ontspanning van kringspier van de anus
.Sexpotion 69 - met deze liefdes elixer gaan alle remmen los
.Spaanse Vlieg - je raakt ontremd en wordt gevoeliger voor sexuele toenadering
.Spermsweeter - voor een betere smaak en een verbetering van de kwantiteit van je sperma
.Alle producten in de categorie Lustverhogend