Lichaam!

Bezig zijn met je uiterlijk doe je van binnen uit. Zorg dat je innerlijk in balance is en dan zul je dat ook naar buiten toe uitstralen. ILelle.nl heeft in haar assortiment een groot aantal producten opgenomen die passen in dat plaatje. Welke man wil niet gespierd zijn? Muscle Booster en Power Aid helpen je om explosiever te trainen en dat heeft als gevolg dat je spieren sneller worden opgebouwd. Kaalheid zien we steeds vaker op jongere leeftijd. We hebben twee producten die dit tegengaan. Ook is het eindelijk mogelijk om iets doen tegen snurken. Daar zal je partner blij mee zijn!


Producten in de categorie Lichaam

Muscle Booster
Nieuw Muscle booster, de enige echte spier opbouwer! De nieuwe Muscle Booster vertegenwoordigt een nieuwe revolutionaire doorbraak in de wetenschap: voor het eerst wordt het mogelijk om de hoeveelheid spiervezels in het lichaam te vermeerderen zonder daar voor extra oefeningen en/of verboden middelen te gebruiken. En het zijn deze spiervezels die door training kunnen exploderen tot geheel nieuwe spiermassa. Je kunt nu je fysiek transformeren naar proporties waarvan jij dacht dat het nooit mogelijk zou zijn!Nu voor: € 52,50Power Aid
Power Aid is een sport voedingsupplement dat je helpt om beter te presteren. Power Aid zorgt ervoor dat je explosiever kunt trainen en net die extra herhaling kunt doen, waardoor je je spieren een extra aanzet kunt geven. Hoe groter de aanzet die je geeft hoe sneller de spier groeit. Tevens zorgt PowerAid voor een versnelling van je herstel na je training. Als je Power Aid gebruikt merk je dat je lichaam voldoende bouwstoffen binnenkrijgt om de spieren optimaal te laten herstellen.
Nu voor: € 24,95Propecia
Propecia is een medicijn voor de behandeling van vroege stadia van haarverlies bij mannen (alopecia androgenetica). Mannelijke kaalheid (alopecia androgenetica) is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen. Bij vrouwen en kinderen komt deze vorm zelden voor, aangezien de aanwezigheid van mannelijke hormonen (androgenen) een rol speelt en deze hormoonspiegel bij mannen na de puberteit hoog is. Kaalheid is doorgaans erfelijk. De haaruitval begint meestal met inhammen op het voorhoofd of boven op de achterkant van het hoofd.

Bestel de echte Propecia via ILelle.nl bij Dokteronline.

Nu voor: € 63,85Snurkvrij
Tijdens je slaap verliezen de spieren rondom uw bovenste luchtwegen wat spanning, daardoor wordt de ruimte in de keel nauwer. De luchtsnelheid waarmee u zuurstof binnenkrijgt, wordt hierdoor groter. Het kan voorkomen dat het krachtverlies zo groot is en daardoor de ruimte in de keel zo nauw wordt dat de weefsels, die flexibel zijn, beginnen te trillen. Snurkgeluiden zijn dan het logische gevolg. Mannen slapen meestal dieper dan vrouwen, dit is de reden dat mannen vaker snurken dan vrouwen.

Bevrijd je en je partner van storend gesnurk met Snurkvrij. Slechts een eenvoudige spray is de oplossing voor deze zeer storende en irriterende slaapstoornis. Deze revolutionaire manier van het aanpakken van snurken is geheel nieuw en bijzonder succesvol. Alle gebruikers zijn uitermate tevreden en menig huwelijk is door Snurkvrij van de ondergang gered.

Nu voor: € 29,50Hairfusion
Haar Medical is vooral bekend van het bewezen beste product Hair Fusion tťgen haaruitval en vůůr nieuwe haargroei. Laboratorische onderzoeken hebben aangetoond dat de ingrediŽnten die zijn gebruikt in Hair Fusion al na enkele weken ovematig haaruitval tot stilstand brengen en na enkele maanden zorgt voor de groei van nieuwe haren. Hairfusion wordt geleverd in een handige pot met 60 tabletten.

Nu voor: € 19,95Body Firm
Direct na inname absorbeert je lichaam de ingrediŽnten en voelt u de werking van de actieve bestandsdelen. Je vetverbranding schakelt over op het hoogste niveau en hierdoor voel je je direct fitter, gezonder en ben je klaar om aan het actieve leven te beginnen dat je altijd al wilde.

Body Firm stimuleert de stofwisseling en verhoogt de vetverbranding. Door de spijsvertering te stimuleren, is het mogelijk om af te vallen zonder drastisch te lijnen. Dit is een uitgebalanceerde afslanker voor mensen van dertig jaar en ouder. De zorgvuldig geselecteerde ingrediŽnten bevorderen je stofwisseling, zijn goed voor je spijsvertering, hebben een reinigende invloed en ondersteunen zo het afvallen.

Nu voor: € 29,95Superbruin
De SuperBruin capsule voorziet je lichaam van de essentiŽle stoffen om je huid in korte tijd natuurlijk en egaal te kleuren.

Doordat je lichaam een hoge dosering van deze stoffen binnen krijgt zul je sneller en ook donkerder bruin kleuren. De reden dat sommige mensen sneller en donkerder kleuren ligt in de hoeveelheid van deze stoffen die van nature aanwezig is. Door deze lichaamseigen stof aan te vullen zal ook een van nature lichte huid snel en dieper bruin kleuren.

Nu voor: € 24,50