Auto!

De Gouden Koe is voor veel mannen hun belangrijkste bezit. Helaas is het gras van de buren altijd groener. Er net uitgeblazen worden bij het stoplicht, net te weinig pk om mee te winnen met het duel. Of merk je dat je auto wel erg duur rijdt. Dat hoeft nu niet meer. RX25 zorgt er voor dat het vermogen van bolide een stuk omhoog gaat. En SX25 zorgt er voor dat je flink wat kosten kunt besparen op je bezinekosten.Producten in de categorie Auto

RX25
Iedereen droomt van een auto met super veel vermogen en het liefst een auto om bij de stoplichten die dure Porsche of ferrari eruit te trekken. Alleen is tuning c.q. opvoeren van je auto erg duur zodat dit in de praktijk zelden voorkomt dat je auto zo snel is dat hij de strijdt aan kan met deze PK monsters.

RX25 kan je wel een handje helpen om extra vermogen uit je auto halen, eigenlijk zit dit vermogen al in je auto maar RX25 zorgt dat het er echt uitkomt. Door RX25 aan je olie toe te voegen wordt de wrijving in je motor verlaagd en dus de temperatuur, zo wordt direct energie bespaard die omgezet wordt in extra PK’s. Een winst van 15 pk of meer is met RX25 zeker mogelijk.

Nu voor: € 29,95SX25
We staan bekend als een zuinig volkje maar betalen inmiddels zonder mokken wel de hoogste prijs per gereden kilometer van heel de wereld. De prijs van een liter benzine loopt op dit moment al gauw op tot Eur 1,50 en een prijs daling zit er voorlopig ook al niet in. Je kunt niet meer zonder je auto. Als je de auto laat staan komt u niet eens op je werk.

Je bent dus een gemakkelijk slachtoffer van deze brandstofprijzen terreur. Je auto is nu echt de melkkoe van de staat geworden. En niemand neemt het op voor de gewone burger die iedere dag naar zijn werk gaat en daarmee de economie draaiend houdt? Carsave gaat je helpen om kosten te besparen op je brandstof verbruik waardoor u weer meer financiŽle vrijheid krijgt.

Nu voor: € 19,25