Toys!

Met deze producten bewijzen wij dat erotische speeltjes leuk, smaakvol, en van de hoogste kwaliteit kunnen zijn. De estetische vormen en liedevolle vormgeving helpen de drempel te verlagen voor de acceptatie van erotisch speelgoed in je liefdesleven. Onze producten zijn gemakkelijk te reinigen en zijn gemaakt van een zacht en niet irriterende kunstof die ook in de medische wereld wordt gebruikt. Daarnaast hebben we ook de nieuwste hit, de Vibrex! Met dit condoom met vibo gaat er een hele nieuwe wereld voor je open.Producten in de categorie Toys

Vibrex
Vibrex is een condoom met mini vibrator. De hoogfrequente trillingen zorgen voor een ongekend genot bij man en vrouw. Vrouwen zullen niet alleen sneller maar ook vaker en veel heftiger klaarkomen. Mannen zullen merken dat hun penis harder wordt en langer stijf blijft. Stellen die Vibrex gebruiken verklaren dat hun sexleven intenser, leuker en geiler is geworden. Zij verklaren dat de vrouw veel sneller klaar komt en ook vaker een orgasme krijgt.

Vibrex is eenvoudig samen met het condoom over de penis aan te brengen waardoor u dus niet alleen safe maar ook extra lekker bezig bent! De trilfunctie zorgt voor een lekker gevoel op de penis, en bij de vrouw wordt de clitoris extra gestimuleerd. De Vibrex kan zo geplaatst worden zodat het vooral de clitoris extra zal stimuleren.

Nu voor: € 10,00Paul & Pauline
De roterende vibrator zorgt voor puur en diepgaand genot. Terwijl de krachtige roterende staaf gevuld met parels je inwendig heerlijk stimuleren, zorgt de trillende ergonomisch gevormde clitoris stimulator voor een aangename stimulatie die je zeker naar een ongekend heftig hoogtepunt stuwt.

Hij is gemaakt van siliconen (het kasjmier onder de seks toy materialen). Dit materiaal voelt heerlijk aan, houdt glijmiddel goed vast, is erg hygiŽnisch, makkelijk schoon te maken en daarnaast behoudt het zijn kwaliteit. De schacht roteert met drie verschillende snelheden en het uiteinde kan gebogen worden zodat bewegingssnelheid zelf bepaald kan worden. De parels rond de schacht bewegen in dezelfde richting als het roterende uiteinde waardoor ook de vaginawand wordt gestimuleerd. Lengte 24 cm, doorsnede 3 cm.

Nu voor: € 74,95Semirealistic
Het unieke ontwerp van deze vibrator is ontwikkeld in samenwerking met experts op het gebied van aangename vibraties. De zachte buitenkant en de ergonomische vorm zal iedere vrouw verassen. De natuurlijke warme vorm van de vibrator zal inbreng in de vagina vergemakkelijken en het bereiken van het orgasme versnellen.

Sterke vibratie die je kan fijnstellen door middel van de ergonomisch ontworpen regelbare controller. Belangrijk is het zachte geluid van de motor. Je kan deze vibrator meenemen in bad of onder de douche. Lengte 20 cm, doorsnede 3 cm.Nu voor: € 46,50Dinky Digger II
Dinky Digger II is de vriend van iedere vrouw. Geluidloos vibrerend op de hoogste stand zul je met deze vibrator stilletjes het hoogste punt van genot bereiken.

Deze "Fun Factory Dinky Digger II" is een anatomische goed gevormde vibrator die perfect in de hand licht en fluister stil is. Hij is gemaakt van 100% silicone en voelt natuurlijk en flexibel aan. Ook is hij vrij van alle giftige bestanddelen en hypo allergeen. Met handwarm water en eventueel een beetje desinfecterende zeep is hij makkelijk te reinigen. Deze vibrator is spat waterdicht. Lengte 17 cm, doorsnede 3 cm.Nu voor: € 49,00Honey Pet
Zacht zoemend, heerlijk trillend en lekker glad. Super genot incl. batterijen Een zeer krachtige staafvibrator. De snelheid is traploos regelbaar. Lengte 16 cm, doorsnede 3,5 cm.

Nu voor: € 14,00

Ladyfinger
Gladde staaf vibrator, klein en krachtig. Glijd probleemloos in de donkerste gaatjes. De witte lady finger wordt al verkocht vanaf het moment dat plastic zijn intrede deed in onze samenleving. Wie is er niet groot mee geworden? Ook deze eenvoudige massage staaf is traploos regelbaar. Lengte 13 cm, doorsnede 2,5 cm. Incl. batterijen

Nu voor: € 12,00Smartballs
Smartballs worden vaginaal ingebracht en kunnen enkele uren gedragen worden. Bij iedere beweging trillen de metalen binnenballetjes en veroorzaken een aangename opwindende vibratie door de hele vagina. Door deze aangename trilling zullen de vaginale spieren worden gemasseerd en gestimuleerd waardoor een sexueel verlangen zal ontstaan. Smartballs hebben bewezen een goede oefening te zijn voor het versterken van de vaginale spieren en geven duizenden vrouwen een heerlijk opwindendgevoel.


Nu voor: € 24,00Jumbo Thai Beads
Deze anaal balletjes breng je in tijdens het voorspel in de anus of van je partner en trekt ze eruit vlak voor dat je klaarkomt. Je zal merken dat hierdoor het orgasme nog veel heftiger en intenser wordt. Lengte 27,5 cm de kogels zijn 5 x ō 2,5 cm 5 x ō 2 cm. Kan zowel vaginaal als anaal gebruikt worden.Nu voor: € 13,00Move2Sex
Een, twee of drie maanden toegang tot de exclusieve online database van Move2Sex! Zoveel geile video's dat je oren en ogen te kort komt. 100% puur genieten! De nieuwste en heetste online video's die op het ogenblik op internet te vinden zijn. Zoek niet verder, maar geef je op en begin met genieten.
Nu voor: € 12,00Drug Tester THC
Door middel van deze unrinestest kan op een eenvoudige manier getest worden op het al dan niet aanwizig zijn van THC in de urine. THC is de werkzame stof die zich in cannabis bevindt. Uitslag na 5 minuten.
Nu voor: € 21,50Producten in de categorie Toys

.Vibrex - een condoom met mini vibrator
.Paul & Pauline - de roterende vibrator zorgt voor puur en diepgaand genot
.Semirealistic - de zachte buitenkant en de ergonomische vorm zal iedere vrouw verassen
.Dinky Digger II - de vriend van iedere vrouw
.Honey Pet - zacht zoemend, heerlijk trillend en lekker glad
.Ladyfinger - glijd probleemloos in de donkerste gaatjes
.Smartballs - veroorzaken een aangename opwindende vibratie door de hele vagina
.Jumbo Thai Beads - je orgasme wordt nog veel heftiger en intenser
.Move2Sex - zoveel geile video's dat je oren en ogen te kort komt
.Drug Tester THC - eenvoudige test op het al dan niet aanwezig zijn van THC in de urine
.Alle producten in de categorie Toys