Lustverhogend!

Heb je ook wel eens genoeg van je partner en wil je eens experimenteren met lustverhogende middelen? ILelle.nl heeft het! Lustopwekkende middelen zoals de Spaanse Vlieg en Sexpotion 69 zijn razend populair. Het verhoogt op natuurlijk wijze je zin in sex. Andere artikelen in deze categorie maken je sexleven ook een stuk interessanter. Geef je over en laat je met deze supplementen naar een hoger erotisch niveau leiden. Het zijn 100 % natuurlijke producten die met een krachtige werking je liefdesleven stimuleren.Producten in de categorie Lustverhogend

Female Gel
Uit onderzoek is gebleken dat veel vrouwen hun hoogtepunt net niet bereiken tijdens het samen zijn met hun partner waardoor zij niet het genot van een gelijktijdig orgasme met hun partner ervaren. Zou het voor deze vrouwen niet fantastisch zijn wanneer zij met een klein beetje creme wel kunnen ervaren?

Voor deze vrouwen en natuurlijk voor alle andere vrouwen die het gewoon prettig lijkt om meerdere malen achtereen een hoogte punt te bereiken is FemaleGel ontwikkeld. Dit genotsmiddel verhoogt de sensualiteit zoveel dat het vrouwelijke orgasme kan worden gegarandeerd. Direct na het aanbrengen zul je de heerlijke koude en warme sensaties elkaar voelen opvolgen en na enkele ogenblikken zult ervaren dat het heerlijke intens warm prikkelende gevoel zich door uw schoot verspreid. De clitoris is nu extra gevoelig en zal sterke verlangens oproepen die bij stimulatie een zeer heftig orgasme veroorzaken. Deze intense gevoelens houden een half uur of zelfs langer aan. Female Gel zal bij regelmatig gebruik telkens een beter resultaat boeken.

Nu voor: € 14,50Spaansevlieg
Gebruikers zeggen dat Spaansevlieg het beste lustopwekkend middel van dit moment is. Je raakt ontremd en wordt gevoeliger voor sexuele toenadering. Het werkt door het behoorlijk prikkelen van het slijmvlies van de geslachts organen. Bij mannen veroorzaakt dit een langdurige erectie en bij vrouwen een gezwollen clitoris.

Spaansevlieg is een reukloze en smaakloze vloeistof dat in een klein flesje wordt geleverd. Enkele druppels zijn vaak al genoeg om de liefde aan te wakkeren. Enkele minuten na inname ervaart de gebruiker een aangenaam warm gevoel in de onderbuik en de gebruiker wordt overwelmd door een heerlijk gevoel van liefde.

Nu voor: € 25,00Sexpotion 69
Enkele druppels van dit liefdes elixer zal haar in vervoering brengen. Een ongekende opwinding zal zich meester maken van haar lichaam en de brand in haar schoot kan slechts door u worden geblust. Sexpotion 69 spray is verkrijgbaar in een handig zakformaat (15 ml).Nu voor: € 21,50Preventor glijmiddel
Preventor Lubricating Gel is een vaginaal glijmiddel is een hulpmiddel om vaginale droogheid op te heffen. Het bevat geen schadelijke stoffen en irriteert niet. Dit glijmiddel is vetvrij en in water oplosbaar. Daardoor is het gemakkelijk af te wassen en geeft het geen vlekken. Preventor is een kleurloos en geurloos glijmiddel met een langdurige werking waardoor het reeds ruim van te voren kan worden aangebracht. Preventor Lubricating Gel is onmisbaar als je van een langdurig intiem contact wilt blijven genieten.


Nu voor: € 19,95Spermsweeter
Spermsweeter druppels zijn speciaal ontwikkeld om te zorgen voor een betere smaak en een verbetering van de kwantiteit van het sperma van je partner. Spermsweeter is een sterk geconcentreerde smaakstof die direct wordt opgenomen in het vocht van de zaadblaasjes en de prostaat. Naast het verbeteren van de smaak van sperma verhoogt Spermsweeter ook de zaadproductie.

Spermsweeter zorgt voor een zachte licht zoete smaak. Vrouwen beschrijven het sperma van hun partner nadat deze Spermsweeter heeft gebruikt als “een prettige bloesemachtige smaak die sterk lijkt op een zoete oosterse thee.”

Nu voor: € 24,95Libido Power
Libido Power is de nr 1 natuurlijke Potentie pil die niet alleen zorgt voor een stevige erectie bij de man, maar ook voor een geiler en intenser gevoel bij zowel de man als de vrouw. Libido Power maakt je vrijer en geiler, hierdoor zul je je minder geremd voelen in het uiten van je gevoelens en zul je ook eerder toegeven aan seksuele avances. Tijdens de seks zul je gemakkelijk verder gaan dan je normaal gesproken durft omdat je door het gebruik van Libido Power minder schaamtegevoel heeft.
Nu voor: € 39,00Rush
Rush Poppers is een 100% natuurlijk voedingssupplement dat je in korte tijd sterk sexueel prikkelt. De werking van Rush Poppers is snel, heftig en van korte duur. Meestal worden poppers vlak voor een orgasme ingeademd. Al is de smaak vreemd, je krijgt er wel een heftig gevoel van. Een orgasme wordt daardoor een kosmische ervaring.

Doordat Rush Popper de kringspier van de anus ontspant wordt het veelvuldig gebruikt bij anale sex en is daardoor bijzonder populair geworden in homokringen. Rush-Popper is een legale op natuurlijke ingrediŽnten gebaseerde Popper. Velen gebruiken deze legale popper om tijdens het feesten in een lekkere opgewonden partyroes te raken.

Nu voor: € 29,50Producten in de categorie Toys

.Female Gel - verhoogt de sensualiteit zoveel dat het vrouwelijke orgasme kan worden gegarandeerd
.Spaansevlieg - het beste lustopwekkend middel van dit moment
.Sexpotion 69 - enkele druppels van dit liefdes elixer zal haar in vervoering brengen
.Preventor Glijmiddel - een hulpmiddel om vaginale droogheid op te heffen
.Spermsweeter - een betere smaak en een verbetering van de kwantiteit van het sperma
.Libido Power - zorgt voor een geiler en intenser gevoel bij zowel de man als de vrouw
.Rush - een orgasme wordt hierdoor een kosmische ervaring
.Alle producten in de categorie Lustverhogend