Lichaam!

Goede verzorging van je lichaam is zeer belangrijk. ILelle.nl heeft een groot aanbod van producten die je daarbij kunnen helpen. Bekijk deze categorie goed, want we hebben heel erg veel. Helemaal onderaan de pagina staan de pakketten. Deze zijn met een fikse korting te koop. Wil je dat lekkere bruine kleurtje, zonder dat je op vakantie bent geweest? Wil je voor de zomer die extra kilootjes snel weer kwijt? Je bent op het goede adres!Producten in de categorie Lichaam

Superbruin
De SuperBruin capsule voorziet je lichaam van de essentiŽle stoffen om je huid in korte tijd natuurlijk en egaal te kleuren.

Doordat je lichaam een hoge dosering van deze stoffen binnen krijgt zul je sneller en ook donkerder bruin kleuren. De reden dat sommige mensen sneller en donkerder kleuren ligt in de hoeveelheid van deze stoffen die van nature aanwezig is. Door deze lichaamseigen stof aan te vullen zal ook een van nature lichte huid snel en dieper bruin kleuren.

Nu voor: € 24,50Phase 2
Afvallen met 2e Fase is in Amerika inmiddels een ware rage geworden. Het product vindt gretig aftrek bij de filmsterren en in de society omdat het je laat afvallen zonder dat je lekker eten hoeft te laten staan. Dit is de volgende stap in de vernieuwde afslank methoden. 2e Fase laat u snel afvallen door drastische verlaging van de hoeveelheid koolhydraten in je voeding. Door het tekort aan koolhydraten zal je lichaam overgaan op het verbranden van vetten in je lichaam en val je dus af.

Phase 2 is een gepatenteerd eiwit dat is ontwikkeld en getest in de Verenigde Staten. Een 20 jarig onderzoek en ontwikkeling zijn voorafgegaan aan het ontstaan van dit product. Dit eiwit is nu in tablet vorm beschikbaar en wordt aangeboden in potten van 60 stuks ieder. 1 pot zal je helpen om ongeveer 5 tot 8 kilo af te vallen.

Nu voor: € 35,00YellowSlim afslankkuur
Stacker 2 stopt het JOJO effect! Kilos kwijt en blijvend slank! Yellow Stack bindt zich aan vetten zodat die via de natuurlijke weg uw lichaam weer verlaten!

De Stacker 2 capsules werken eetlust verlagend en bevatten natuurlijke ingrediŽnten, zoals kola noot, witte wilgenbast, Yerba Mate, Japanse thee, Guggul extract en Gymnema extract. Deze stoffen stimuleren de verbranding van het overtollige lichaamsvet alsmede zorgen voor een snelle afvoer van afvalstoffen. Dit product is een echte vetverbrander. De Yellow Stack bruistablet is een vet en suiker blokker met een hoge hoeveelheid chitosan. Chitosan werkt als vetblokker en suikerblokker, waardoor het niet als energie opgeslagen kan worden.

Nu voor: € 49,00Perfecte Huid
De externe factoren als te weinig slaap, stress, zon, ongezond eten, zijn voor 80 % verantwoordelijk voor alle huidveroudering. Perfect Skin gaat oxidatieve celbeschadiging als gevolg van o.a. deze oorzaken tegen. Perfecte Huid vertraagt ook de gevolgen van het natuurlijk ouder worden van de huid.

We worden steeds ouder, maar willen er ook goed blijven uitzien. HuidcrŤmes alleen zijn vaak niet voldoende voor een meest optimale huidverzorging. Voor wie zich afvraagt wat hij/zij meer tegen kraaienpootjes en lachrimpels kan doen is er Perfecte Huid .

Nu voor: € 24,00Mooie Benen
Spataderen zijn niet alleen vervelend om te zien, maar zijn ook van negatieve invloed op de kwaliteit van je leven. In een vergevorderd stadium kunnen ze voor pijnlijke, opgezwollen of onrustige benen zorgen. Mooie Benen geeft verlichting aan zware en vermoeide benen. Vanwege de bloedsomloopbevorderende effecten kan Mooie Benen tevens de effecten van aambeien doen verdwijnen.

Wanneer iemand een staand leven lijdt of beroepshalve veel moet zitten vermindert de aderfunctie. De doorbloeding van de benen gaat dan steeds moeilijker verlopen. Vooral vrouwen kunnen in de loop van tijd spataderen ontwikkelen.

Nu voor: € 24,00Tip Top Nagels
Nagels zijn een belangrijk onderdeel van de totale verschijning. Ze zijn voor iedereen zichtbaar en de conditie vertelt iets over de gezondheid. Afwijkingen in de kleur, de vorm, de consistentie en de groei zijn sterk afhankelijk van leefwijze en eetgewoonten. Alle ingrediŽnten in Tip Top Nails zijn zorgvuldig geselecteerd op hun biologische belang voor nagels. Dagelijks gebruik garandeert je optimale condities voor je schoonheid!

Iemand die rookt, veel tijd op kantoor doorbrengt en niet altijd de juiste voeding binnenkrijgt kan maar met moeite de optimale condities voor de nagels creŽren. Daarnaast is de kwaliteit van ons voedsel de laatste jaren ook sterk verminderd.

Nu voor: € 24,00Mooi Haar
Dun en futloos haar? Verlies van haar en haarkleur? Als dit ergernissen zijn die je dagelijks in min of meerdere mate ervaart moet u beslist Prachtig Haar eens proberen. Door regelmatig gebruik krijgt dof en/of broos haar weer de kans glanzend, soepel en sterk te worden. Glorious Hair stimuleert niet alleen de groei, maar geeft het haar ook volume. Prachtig Haar is in sommige gevallen zelfs in staat de oorspronkelijke haarkleur te herstellen!

Een ongezonde levensstijl, stress, ‘hormonale’ omstandigheden als zwangerschap of overgang, maar ook gewoon door ouderdom kunnen haarproblemen ontstaan. Haren verliezen hun glans, het haar oogt dof en breekbaar of valt zelfs uit. Steeds meer vrouwen krijgen net als mannen last van haaruitval.

Nu voor: € 24,00Prachtige Borsten
De borsten zijn voor veel vrouwen bron van enige onzekerheid. De grootte, de vorm, maar ook de stevigheid laten soms wat te wensen over. De Prachtige borsten tabletten verstevigen en vergroten de borsten van binnenuit op een 100 % natuurlijke manier. Gun je borsten eens die extra aandacht en creŽer net als al die vrouwen die je voor gingen een vollere boezem!

Jobacom ontwikkelde Prachtige borsten voor alle vrouwen die ontevreden zijn over de borstomvang, vinden dat de borsten wat van hun natuurlijke stevigheid hebben verloren en die vinden dat hun borsten nu eens extra aandacht verdienen.

Nu voor: € 42,00Snel Bruiner
Wie bruin is oogt, fit, jong en gezond! Zodoende verkies je een natuurlijk bruine kleur boven een bleke huid. Snel Bruiner verrijkt de huid met essentiŽle natuurlijke bestanddelen die van groot belang zijn voor het natuurlijk bruiningsproces. Na Tan Faster te hebben gebruikt ontwikkel je veel sneller een gezonde bruine kleur!

Voor de natuurlijke kleuring van de huid is het lichaam afhankelijk van enkele essentiŽle stoffen. Eťn van die stoffen is Tyrosine. Deze stof ondersteunt de natuurlijke pigmentvorming van de huid. De hoeveelheid pigment (melanine) aanwezig in de opperhuid is van invloed op de huidskleur. Tan Faster bevat bestanddelen die deze natuurlijke pigmentvorming stimuleren. Met Snel Bruiner ontwikkel je zo een veel mooier en dieper gebronsde tint.

Nu voor: € 24,00Beauty Beach pakket
3 schoonheids producten voor borsten, benen en bruining.

Voorheen: € 94,50


Nu voor: € 69,95Lovely Looks pakket
3 schoonheids producten voor huid, haar en nagels.

Voorheen: € 94,50


Nu voor: € 69,95Make over pakket
Alle 6 producten in 1 scherp geprijsd pakket!

Voorheen: € 189,00


Nu voor: € 115,00
Producten in de categorie Lichaam

.Superbruin - om je huid in korte tijd natuurlijk te kleuren
.Phase 2 - drastische verlaging van de hoeveelheid koolhydraten in je voeding
.YellowSlim Afslankkuur - stopt het jojo-effect en werkt eetlust verlagend
.Perfecte Huid - vertraagt de gevolgen van het natuurlijk ouder worden van de huid
.Mooie Benen - geeft verlichting aan zware en vermoeide benen
.Tip Top Nagels - dagelijks gebruik garandeert je optimale condities voor je schoonheid
.Mooi Haar - stimuleert niet alleen de groei, maar geeft het haar ook volume
.Snel Bruiner - verrijkt de huid met essentiŽle natuurlijke bestanddelen
.Alle producten in de categorie Lichaam