Pour elle!

ILelle.nl is de online-shop met producten voor hem en haar. Spannende producten voor hem en ondeugende producten voor haar. Je hebt er nu voor gekozen om de producten te bekijken die speciaal gericht zijn op de vrouw.

Het aanbod van producten is heel divers en richt zich specifiek op jou. In de categorie Toys zijn de allergeilste dildo's te zien en in de categorie Female vind je allerlei producten waarvoor je niet meer naar de apotheek hoeft. Vanaf nu kun je via ILelle.nl de Morning After Pil en anti-conceptiepillen bestellen. Nieuw in het assortiment heeft ILelle.nl een aantal producten die zich richten op de borsten. Neem een kijkje in de gelijknamende categorie voor meer details. En natuurlijk mogen unieke afslankproducten zoals Phase 2 niet ontbreken. Kortom: kijk lekker rond en geef je ogen de kost.


Top aanbiedingen!
Morning After Pil (Norlevo)
Bestel de echte Norlevo via ILelle.nl bij Dokteronline.

Nu voor: € 12,34


Paul & Pauline
Paul en de kleine Pauline doen je rillen van plezier. Terwijl Paul je vaginaal verwent met zijn speciaal gevormde ringen en verdikking in het midden neemt Pauline je clitoriaal plekje onder handen.

Nu voor: € 74,95


Phase 2
Afvallen met 2e Fase is in Amerika inmiddels een ware rage geworden. 1 pot zal u helpen om ongeveer 5 tot 8 kilo af te vallen.

Nu voor: € 35,00

Vibrex
De allernieuwste hit! Een condoom met mini vibrator! De hoogfrequente trillingen zorgen voor een ongekend genot bij man en vrouw.

Nu voor: € 10,00